Derfor skal du købe et tøjdyr til din hund

ba12

Hunden er menneskets bedste ven. Og alle vil naturligvis gerne forkæle deres hund. Men nogle gange kan det være svært at afgøre, hvad der er forkælelse, og hvad der egentlig kunne være ligegyldigt. Her i artiklen kan du få et indblik i, hvorfor det er godt at købe et tøjdyr eller en bamse til din hund.

Tøjdyr giver tryghed

En bamse eller et andet tøjdyr kan give tryghed til din hund, og især til din hvalp. Det har lige så stor betydning for en hund, som det kan have for et barn. Især når man er uden for hjemmet, kan et tøjdyr bringe genkendelighed og tryghed til din hund i fremmede situationer. Det kan også i hjemmet give din hund noget tryghed og mulighed for at falde til ro og sove godt. Det kan også give din hund en følelse af at have en ven tilstede, når du ikke selv er hjemme hos den.

hund

Hvilken slags skal du vælge?

Der findes mange forskellige slags hunde bamser.  Der er både bamser i forskellige størrelser, former og til forskellige formål. Størrelsesmæssigt kommer det meget an på, hvor stor din hund er. Jo større hund, jo større bamse. Der er også forskel på, hvordan bamserne er tiltænkt. Det er nemlig nogle slags bamser, der er gode til at lege med, hvor andre mere en tiltænkt som tryghedsbamser. Så hvis du har en meget legesyg hund, er det godt at vælge en bamse, der også er tiltænkt leg, så den ikke går i stykker når din hund bruger den.

Kølende tøjdyr til sommervarmen

Hunde har ikke svedkirtler på samme måde som mennesker. De kan derfor have svært ved at køle sig selv ned i sommerens varme måneder. Du har nok set en hund sidde og halse med åben mund og tungen ude. Dette er måden, de køler sig ned på, men det er ikke altid nok. Derfor er det en god ide at hjælpe din hund med at køle sig ned. Her kan du også bruges en bamse. Man kan nemlig få kølebamser, der på en og samme tid fungerer som legetøj og som et kølingselement for hunden, så den ikke bliver overophedet om sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *