Disse redskaber kan fremme din skolegang

ba12

Når man går i skole, skal man have de rette redskaber til at hjælpe sig. Det inkluderer både gammeldags notesbøger, penalhuse og lignende. Men det kan også indebære nyere ting, som for eksempel en computer eller andet. 

Hvilke redskaber du har brug for, kommer i vid udstrækning an på hvordan din skolegang er formet og hvordan du lærer bedst. Læs mere her. 

barn I skole

Det basale

Lad os først drøfte det mest basale; til langt de fleste former for skoler og undervisning bør man have en notesbog og en kuglepen med sig. Det er noget af det mest basale man kan have på sig som elev, så man altid kan skrive ned, når det er læren, siger noget vigtigt, som man gerne vil gemme til oplæsningen til eksamen. 

Det kan godt være, at du måske sidder og tænker ved dig selv, at du da ikke har brug for så ’primitive’ ting. Du har jo en pc at kunne skrive notater på. Selvom en pc er hurtigere at skrive ned på end den gammeldags metode med blyant og hæfte, så er det ikke altid den bedste. 

Forskning har vidst at når vi skriver notater på pc’en, så reflekterer vi ikke over det vi hører. Fordi det er så hurtigt at skrive ned på ens computer, så har vi større tendens til at direkte kopiere lærens ord – i stedet for at gøre dem til vores egne, som når vi skriver ned i et hæfte. I en notesbog er vi tvunget til at benytte vores egne ord, fordi det tager så lang tid. Derfor opfanger vi tingene på en helt anden måde.

notesbog

Adgang til en computer?

Der er rigtig mange former for undervisning i dag, som kræver en eller anden form for adgang til computer. Du kan måske godt klare det med skolens computere eller ved at tage på biblioteket. Men det vil med garanti være nemmere for dig at få skrevet den opgave eller essay færdig, når du kan begynde og færdiggøre arbejdet når du vil – som du kan når du har en bærbar pc.

En bærbar kan dog være rigtig dyr at anskaffe sig. Klik her for at se et godt tidspunkt at købe en på.

En computer kan gøre store underværker og kan hjælpe dig meget på din traditionelle færden gennem skolelivet. Den kan samtidig takket være internet give dig adgang til rigtig mange andre ressourcer, som du også kan lære en masse spændende ting fra. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *