Lad ikke ensomhed ødelægge dig

ba12

I en tid som vi har haft med national nedlukning, så har der været en anerkendelse fra medierne om at man godt kunne gå hen og føle sig lidt ensom. I korte træk bestod visse nyhedsmedier en enkelt uge nærmest kun af artikler om ensomhed, fordi det var vist, at dette var indenfor problemer, der kunne opstå ved at forbyde folk at mødes og forsamles på offentlige steder. 

mand ved tavle

Den anstændige tilgang

Fordi vi lever i en tid hvor meget kontakt også foregår rent elektronisk, så vil man hurtigt kunne sige, jamen hvis du savner at snakke med nogle, så spørg om nogle vil cam eller snak i telefon. Med den tid vi har været i, så er du ikke den eneste som har prøvet at føle dig ensom, men måske har du alligevel følt dig mere ensom end andre.

Samtidig kan du bruge tiden fornuftigt. Ensomhed kan ikke dræbes af at man har travlt, men holder man sig beskæftiget, så vil tankerne forhåbentlig ikke falde ind i den grå sky om at du savner et nærvær, du savner dine venner, din familie osv. Dette kan være de sure pligter som rengøring, men det kan også være de smålige ting som at gå en tur og få frisk luft ind i og blæse det dårlige ud af hovedet.

Du kan i aftentimerne finde den bog frem, som du har villet læse i uger, og nu har tiden til at gøre det, og her hænge ud med de mange karakterer som bogen præsenterer for dig.

udklædning

Den rebelske tilgang til situationen

Det rebelske alternativ er mere en modsætning. Mens du som anstændig person går op i at holde den fine facade, så vil du som rebel være ligeglad. Hvorfor tage tøj på når ingen skal glo på dig alligevel? Nej! Du forholder dig sgu i undertøj! Så sparer du også på vasketøjet; win win. Du smækker porno på, når du har lyst, og æder nøjagtigt hvad det passer dig; for du er lukket inde, og det er nu at du skal hygge dig.

Hvorfor opholde den klassiske døgnrytme, når du ikke kan komme på job alligevel? Det er en meget doven og sjusket måde at håndtere en tilværelse på, men man kan også vende den om og sige at det er en måde at fejre at du nu kan finde dig selv og nyde hvem du er. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *