Gør eksamensperioden nemmere med en ny computer

ba12

De fleste eksaminer i dag foregår digitalt, hvilket betyder, at en computer er nødvendig. Med en langsom computer kan eksamensperioden blive endnu mere stressende, og det kan være svært at låne sig til en som fungerer, hver gang man har en prøve. En computer er en investering, som du vil være glad for resten af dit skoleliv. 

pige som arbejder på en computer

Vær sikker på du møder alle krav 

Hvis man skal bruge sin computer til eksaminer, skal man være sikker på, at den møder de krav, som skolen stiller. Du vil sikkert kunne få en liste over, hvad din computer skal kunne på din skole, som du kan bruge som tjekliste, når du skal ud og købe din computer. Du bør også sætte dig ind i, hvilken type computer som passer bedst til dig og dine behov. Hvis du bruger din computer til at spille udover skolearbejde, så er en gaming-computer nok nødvendig. Hvis du bare skal bruge din computer til skolearbejde, er en gaming-computer dyr, stor og tung i forhold til, at den bare skal kunne det mest basale. Hvis du har en række programmer som skal downloades, skal du huske, at en Notebook kun kan bruge programmer på internettet. Derudover er der også stor forskel på Mac og Windows, og du kan også opleve, at det ikke er alle programmer som findes på begge styresystemer. 

computer og notesbog på bord

Køb den i god tid 

Det er rart at kende sin computer godt, inden man skal til eksamen. Hvis man lige har købt den nogle dage inden, kan man have svært ved at finde alt det, som man skal bruge. Du vil som regel også blive bedre til at bruge genveje, jo mere du bruger din computer. Hvis du køber din computer i starten af skoleåret, har du også mulighed for at bruge den til at tage noter. Når du tager noter på en computer, vil du være i stand til at søge efter ord i dine noter. Det vil gøre det hurtigere at finde præcis det, som du leder efter, når du sidder til eksamen. Hvis du gerne vil have en computer som holder længe, skal du også være villig til at betale lidt mere. Hvis du ikke har opsparingen til at købe en, kan du enten købe på afbetaling eller tage et lån. Du kan finde forbrugslån RKI ingen hindring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *