Luksus til dig og din baby

ba12

Er du nybagt mor eller højgravid? Så er du kommet til det helt rette sted. Uanset om det er første gang, du skal være mor, eller om du allerede er mor, så er der en masse ting, der skal gøres klar til, når den lille ny kommer. Det bliver helt fantastisk, og der skal lyde et kæmpe tillykke til dig og din nye baby. 

Babyværelse

Hvad skal man anskaffe sig? 

Uanset om det er første gang du bliver forælder, eller om du allerede har børn, er der en masse, der skal købes, gøres klar og forberedes. Alt sammen for at gøre det behageligt for dig og din baby. Først og fremmest sover en nyfødt baby utroligt meget. Derfor er det en god idé at have flere steder din baby kan sove. Både en seng, der står fast i dit hjem, men også en seng du kan tage med dig, når du skal på besøg hos bedsteforældre, mødregruppe eller andre. Det er altså en god idé at finde både en skøn babynest og en vugge. 

Når babyen ligger i babynesten og vuggen, er det rart at have noget at ligge over babyen. Mange er heldige at have bedsteforældre, der kan hækle og/eller strikke. Hvis det ikke er tilfældet, kan det være en god idé at købe et babytæppe. Udover at sove en hel masse kommer man jo ikke udenom, at en lille baby også laver rigtig meget i bleen. Derfor kan det være en god idé at indrette en praktisk pusleplads med bleer og puslepude. Man kan med fordel placere en uro over puslepladsen, så babyen bliver underholdt, mens han eller hun bliver skiftet. 

Nu har vi dækket 2 af de 3 ting, en baby gør suverænt mest. Den tredje og sidste ting er selvfølgelig at spise. Derfor skal man også have diverse ting til at gøre dét nemmere. Amningen bliver meget mere behagelig, hvis man investerer i en ammepude. Derudover kan det anbefales at købe brystpumper, hagesmække og sutteflasker. Alle disse ting kan du købe lige her. Køb hos MamaMilla, hvis du vil have de bedste produkter og den bedste service.

Mor og baby

3 gode råd til den nybagte mor

Hvis man står og skal være forælder for første gang, så kan det virke uoverskueligt, selvom man glæder sig helt vildt. Her er samlet en række gode råd. 

  • Hav en masse skifttøj klar. 

Nogle tror måske, at man har masser tid, når man går på barsel. Man tror, at man har rigeligt tid til tøjvask og andre praktiske gøremål. Men det er ofte ikke tilfældet. Derfor kan det være en god idé at have en masse skiftetøj klar både til sig selv og sin baby. 

  • Hav en masse mad og snacks klar. 

Man skal selvfølgelig spise sundt og varieret – også når man lige er blevet mor. Men nogle gange har man ikke tid til at lave de store måltider. Derfor kan det være nemmere, hvis man har nogle gode, nemme snacks og måltider klar. Når man ammer, skal man nemlig som hovedregel spise 500 kalorier mere end, man er vant til for at sikre sig, at der er nok næring i mælken. 

  • Spørg om hjælp 

Når man bliver forælder for første gang, er der mange ting, man er i tvivl om. Søg derfor hjælp hos din mor, søster eller veninde, der allerede har fået børn. De kan hjælpe dig med tvivlspørgsmål, som gør, at man ikke behøver bekymre sig unødigt. Du kan også sagtens spørge om hjælp til andre ting. Din mor vil helt sikkert gerne komme forbi med din livret i ny og næ, så du ikke altid selv behøver bruge lang tid i køkkenet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *