Pust nyt liv i den daglige tur på løbebåndet med apps

ba12

Løbebånd er fantastiske træningsredskaber. De gør det let og praktisk at få den daglige løbetur direkte i hjemmet. 

Det eneste der taler imod løbebånd, er hvor rutinepræget det kan blive at kæmpe sig igennem kilometer efter kilometer, uden at der sker noget nyt og spændende.  Det er der dog en løsning på: Apps.

Slot på mobiloverflade

Naturløb under eget tag!

En af de mest populære app-genre indenfor feltet er virtuelle løbeture hvor du kan følge en filmet rute mens du løber. Måske en tur på løbestien i Central Park, New York? 

For at nyde disse apps, og andre lignende løbebåndsapps, er det nødvendigt at sætte din mobil på løbebåndets front. Dette kræver på visse løbebåndsmodeller, såsom odin t8 og Gymleco LN6 lidt kreativ snilde.

Har du endnu ikke et løbebånd er det en god ide at vælge en model med plads til en lille mobilskærm i front-enden. Konsulter evt. http://loebebaandsguiden.dk/ og find det løbebånd der bedst dækker dine underholdnings- og løbebehov.

mobilapps

Workouts mens du løber 

Apps er dog mere end blot en smuk udsigt. De kan også være motiverende. Der findes adskillige løbeapps som byder på en blanding at musik, instruktioner og motiverende audiobeskeder, der kan holde dit mod oppe, når du benene brænder og musklerne svier.

Hvad der dog gør disse apps unikke, er muligheden for at blive instrueret mens du løber: Dit løbebånd kan bruges til mere end blot en monoton trampen fremad i timevis – der findes et utal at spændende øvelser du kan udføre på løbebåndet mens du er i gang, og med den rette app kan du se hvordan disse udføres og derved tilføre løbeturen en indsprøjtning af nye spændende workout rutiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *