Studenterfest – skab den bedste fejring

ba12

Sådan laver du den perfekte studenterfest

At blive færdig med sin førte rigtige uddannelse efter folkeskolen er en kæmpe ting, så derfor skal det selvfølgelig fejres med en fest. Lækker mad, god musik og drinks til de unge mennesker danner rammerne for fejringen i den danske sommer.

Studenterfesten – eller festen for de nyuddannede er noget, der for mange huskes resten af livet. Derfor skal det selvfølgelig gøres med manér, for at understrege den fine det er, at have færdiggjort en uddannelse og være klar til at starte på livet som voksen. Herunder får du et par gode tips til, hvordan du gør festen uforglemmelig.

 

Havefest

Fordi langt de fleste studerende afslutter deres eksamener om sommeren er det oplagt at gøre fejringen til en havefest. Det kan være i jeres egen have, i kolonihaven eller måske på fællesarealerne ved lejligheden. 

Det handler om at skabe en dejlig og hyggelig stemning.

Brug lyskæder og fakler til at oplyse, borde til at stille mad og drikkevarer frem og eventuelt tæpper og puder på græsset som siddepladser. Det er hyggeligt, afslappet og giver anledning til mange timers samvær.

cocktails

Dansefest

Skal der være lidt mere fart over feltet, så er en fest med dansegulv og musik måske løsningen. Det giver mulighed for at lave fine snacks og måske endda hyre en drinksbartender til at sørge for drinks i alle former og farver til de dansende gæster. Det giver dig en fantastisk mulighed for at holde styr på, hvor meget folk får indenbords, men også sørge for, at der ikke bliver spildt og rodet med drikkevarerne.

Du kan vælge at give festen et tema og matche drinksene til det – måske en Hawaiifest, hvor der serveres klassiske drinks med god, krydret rom.

Skru op for musikken og nyd de lækre sommerdrinks – det er en god fest!

Formel fest

Skal der virkelig skrues op for fejringen, så kan I vælge at invitere til en formel fest. Enten derhjemme eller i lejede omgivelser. Der er rig mulighed for at finde smukke og fornemme lokationer til festen og du kan med sikkerhed også finde noget, der passer til jeres økonomiske formåen. 

En mulighed er altid at låne penge til festen, hvis ikke I har fået sparet op i tide. Det giver muligheden for at gøre tingene mere ekstravagante og holde en fest, der bliver husket mange år frem. Det behøver ikke at være flere tusind kroner der er tale om, men et en lille økonomisk indsprøjtning, der kan sørge for at I kan leje præcis et sted I ønsker eller få den ekstra ret på menuen, der kommer til at gøre hele forskellen for jeres student. 

alkohol

Gæsterne skaber festen

Det er i bund og grund dem I vælger at invitere, der skaber festen. Men de rigtige rammer vil skabe de bedste forudsætninger for at gæsterne slapper af og kan nyde stemningen og på den måde bliver chancerne for succes endnu bedre. 

Det vigtigste er, at jeres student får den fest han|hun drømmer om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *