Sunde børn er glade børn

ba12

Børn er egentlig ret nøjsomme. De kræver ikke ret meget for at føle sig lykkelige. Gode kærlige forældre og en tryg opvækst er det vigtigste. Resten er bare tilføjelser til det gode barneliv. Det er dig som forælder, der skaber rammerne og fundamentet for dit barns lykkelige barndom. Det er et tungt lod i livet, men også et vidunderligt lod.

Du skal lægge fundamentet for det gode liv, som barnet kan bringe med sig videre igennem hele livet. Den styrke er alfa og omega for et menneske. Ud over kærlighed, tryghed og et godt selvværd så kan du også give dit barn nogle gode sunde vaner. Sunde børn er nemlig glade børn.

Ud at fiske i naturen

Hvad er en god barndom?

Der er selvfølgelig delte meninger om, hvad der gør en god barndom. Her kan du både stole på din intuition og læne dig op ad, hvad andre mener. Du kan for eksempel finde nogle gode vinkler på det gode barneliv hos diverse eksperter.

Du kan i hvert fald som noget af det vigtigste sørge for, at dit barn får en god og tilpas lang nattesøvn, og du kan sørge for, at I får en god, sund og varieret kost. Desuden er det vigtigt, at I kommer ud i luften hver dag, og at barnet får bevæget sig hver dag. 

Røget makrel

Aktive fritidsinteresser

Det er også meget vigtigt, at et barn på et ret tidligt tidspunkt lærer at sætte pris på nogle sunde aktiviteter. Mens barnet er lille, er det selvfølgelig noget, I gør sammen. Senere kan barnet selv tage af sted til sport, spejder eller lignende.

At få smag for udendørs aktiviteter i en tidlig alder kan være medvirkende til, at barnet holder fast ved det senere. Din opgave er at guide barnet i de sunde retninger. I kan for eksempel tage i skoven, cykle sammen eller tage ud at fiske sammen. Gør I det, så kan I samtidig få noget meget sundt at spise i form af selvfangede fisk. Skal du toppe den, så kan du investere i en rygeovn, så I kan få de lækreste røgede fiske. Det er sundt, lækkert og sjovt at gøre selv. Se de gode tilbud på rygeovne her på rygeovntilbud.dk. Så får I en sund og hyggelig hobby sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *